ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΑΜΩΝ

Με το πλήρες πακέτο μετατρέπουμε τον Γάμο ή της Βάπτιση των παιδιών σας, σε μια πραγματική τηλεοπτική υπερπαραγωγή εντός του χώρου του μυστηρίου και κατά την διάρκεια αυτού. Ο χρόνος της συνολικής παραγωγής και της ζωντανής κάλυψης είναι περίπου δύο ώρες.

Το πακέτο μας περιλαμβάνει ένα φορητό σύστημα τηλεσκηνοθεσίας, τρεις επαγγελματικές κάμερες τύπου στούντιο, δύο φορητές επαγγελματικές κάμερες, μια ιπτάμενη κάμερα με drone, ένα φορητό green screen studio, μια δημοσιογράφο - τηλεπαρουσιάστρια και αποτελείται από ομάδα δέκα υψηλά καταρτισμένων συνεργατών μας.

Περιγραφή κάλυψης

01Το φορητό studio τηλεσκηνοθεσίας με τον σκηνοθέτη, τοποθετείται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

02Το φορητό green screen studio τοποθετείται στην έξοδο του Ναού.

03Η μια κάμερα studio τοποθετείται εντός της εκκλησίας και στον χώρο του μυστηρίου προκειμένου να καλύπτει την τέλεση του μυστηρίου.

04Η δεύτερη κάμερα τοποθετείται εντός της εκκλησίας στον γυναικονίτη προκειμένου να παρέχει κάλυψη όλου του χώρου της εκκλησίας.

05Η τρίτη κάμερα studio τοποθετείται στον προαύλιο χώρο καλύπτοντας την αναμονή για την νύφη και την έλευση των καλεσμένων και μετά ακολουθεί το ζευγάρι εντός της εκκλησίας.

06Ιπτάμενη κάμερα ύπταται με drone πάνω από τον χώρο της εκκλησίας δείχνοντας γενικά πλάνα από την αναμονή και την έλευση της νύφης.

07Η πρώτη φορητή κάμερα τοποθετείται στο green screen studio από όπου θα περάσουν οι καλεσμένοι για να απευθύνουν τις ευχές τους στους νεόνυμφους μετά την τέλεση του μυστηρίου. Στην green screen και κατά την διάρκεια των ευχών των καλεσμένων, θα προβάλεται βίντεο με ευχάριστες στιγμές από το ζευγάρι, την παιδική τους ηλικία, την γνωριμία τους κ.λ.π.

08Την όλη τελετή θα προλογίζει δημοσιογράφος - τηλεπαρουσιάστρια η οποία θα κινείται στον χώρο της υποδοχής της νύφης συνομιλώντας με τους παρευρισκόμενους, τον γαμπρό, τους συγκενείς και τους καλεσμένους κατά την διάρκεια της αναμονής, ακολουθούμενη από την δεύτερη φορητή κάμερα.

09Με την λήξη της τελετής, η ιπτάμενη κάμερα ακολουθεί το ζευγάρι και την αποχώρησή του από τον χώρο της εκκλησίας.

10Ο τηλεσκηνοθέτης με ζωντανή ροή από όλες τις κάμερες ταυτόχρονα, μοντάζ και ειδικά εφέ, παράγει το τελικό show το οποίο μέσω διαδικτύου προβάλλεται ζωντανά στο Facebook ή στο YouTube, ενώ ταυτόχρονα εγγράφεται σε ποιότητα 4K.

 

  • Εγγραφή σε ανάλυση 4K
  • Αναμετάδοση σε ανάλυση FULL HD